MASZESZ

Konferencia - Innovatív technológiai megoldások és rendszerszintű fejlesztések

A hulladékkezelési közszolgáltatás jövőképének és fejlesztési irányának, a közszolgáltatásból kikerülő haszonanyagok feldolgozási lehetőségeinek és innovatív hulladékkezelési technológiáinak bemutatására rendez konferenciát a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-vel, mint szakmai partnerrel és támogatóval közösen.

 

A konferencia aktívan hozzá kíván járulni a képződött települési hulladékok minél nagyobb arányú hasznosításához, az Európai Unió hulladékgazdálkodási céljainak megvalósításához, környezetünk és egészségünk védelméhez.

 

A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

 

Időpont: 2017. július 5.
Helyszín: Hotel Bara, 1118 Budapest, Hegyalja u. 34-36.

 

Jelentkezési határidő: 2017. július 3.
A rendezvényen való részvételi díja: 18.000 Ft + 27 % Áfa /fő
KSZGYSZ tag, hatóság, államigazgatási szerv képviselő részvételi díja: 16.000 Ft+ 27 % Áfa
A részvételi díj részvételt és ellátást fed le.

 

Jelentkezés és további információk az alábbi elérhetőségeken:
Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A.
Tel: 1/350-7274
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.kszgysz.hu

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A SzeBeton Zrt. fő tevékenysége a csapadékvíz,- szennyvíz elvezetésben használatos vezetékrendszerek és különféle műtárgyak, valamint a szennyvíztisztításban, a környezetvédelem területén alkalmazott előre gyártott berendezések gyártása és forgalmazása. Rendszereit és termékkínálaát…