MASZESZ

Hírcsatorna - 2016. május - június

Tisztelt Hírcsatorna Olvasó! Kedves Kolléga!

Megjelent a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Hírcsatorna c. periodikájának 2016. május-júniusi száma.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) az elmúlt egy évben működésében és a tagjainak nyújtott szolgáltatásaiban is megújult. A MaSzeSz megújulása és az elért eredmények széleskörű megosztása nem lenne elképzelhető a szövetség szaklapja, a Hírcsatorna jelen kor elvárásainak megfelelő szintre emelése nélkül.

A periodika szakmai elismertsége továbbra is töretlen, így az arculati megújulás csupán a szakmai tartalom kihangsúlyozását célozza, illetve azt az elképzelést támogatja, hogy a MaSzeSz által képviselt szakmai tudást és aktivitást a szakma széles köre számára ismertté tegyük az on-line kommunikáció lehetőségét kihasználásával.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az immár 20 éve megjelenő szakmai lapunk, a Hírcsatorna legfrissebb számát a következő linken.

Elkötelezettek vagyunk a friss, aktuális és professzionális szakmai lap kialakítása mellett, és bízunk benne, hogy lapszámról lapszámra olvasóink is pozitívan értékelik majd törekvéseinket.

Kérem, tiszteljen meg bennünket a megújult Hírcsatornával kapcsolatos véleményével, meglátásával, építő kritikájával, melyet örömmel fogadunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Üdvözlettel:

Sinka Attila

Főtitkár

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. a nemzetközi DONAU CHEMIE-csoport tagja.A 170 éves múlttal rendelkező cégcsoport 3 ausztriai gyára minőségi vegyianyagok széles termékskáláját állítja elő magas színvonalon. Anyavállalta, a bécsi székhelyű…