MASZESZ

Hatalmas nemzetközi elismerésben részesült a Fővárosi Vízművek Zrt.

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a 2017. április 24-én Madridban megrendezett Global Water Summit nemzetközi rendezvényen a Fővárosi Vízművek Zrt. hatalmas megtiszteltetésben részesült, ahol elnyerte a “Member of the Leading Utilities of the World Network” – A világ vezető üzemeltetői hálózatának tagja címet, amelyhez a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) ezúton is gratulál.

 

A madridi Víz Világtalálkozón vette át Haranghy Csaba, a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója a legmagasabb, arany fokozatú szolgáltatói tevékenységi színvonal teljesítését jelképező díjat és a vele járó, „A világ vezető üzemeltetői hálózatának tagja” cím viselésének jogát. A cím megalapításának célja az volt, hogy nagyobb nyilvánosságot biztosítson egy olyan szolgáltatási ágazatban, amelynek a sikereiről ritkán hallani, de a működési zavarai azonnal napvilágra kerülnek. A világ vezető szolgáltatóinak körébe a legsikeresebb és leginnovatívabb víziközmű-szolgáltatók kerülhetnek be.

 

Fvrosi vzmvek dj

 

 

Ahhoz, hogy egy szolgáltató elmondhassa magáról, hogy e rangos körhöz tartozik, egyrészt a közműszolgáltatások legalább három területén kimagasló teljesítményt kell felmutatnia, másrészt elkötelezettnek kell lennie a következő évekre vonatkozó teljesítmény ösztönzés iránt. 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködő partnereink között tarthatjuk számon a Fővárosi Vízműveket, és bízunk a további jövőbeni közös sikerekben és együttműködésünkben.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A FŐMTERV 1950-ben alakult és az elmúlt több, mint hat évtizedben sikeresen ötvözte a sok éves tapasztalat és a mérnöki tradíció értékeit a folyamatos műszaki megújulás és a változó piachoz…