MASZESZ

FELHÍVÁS – Március 14-ig meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium jelentkezési határidejét március 14-ig. Továbbra is várjuk mindazon lelkes fiatal szakemberek jelentkezését, akik szeretnék a MaSzeSz március 22-én tartandó szakmai fórumán bemutatni friss kutatási eredményeiket a neves szakemberekből és cégvezetőkből álló zsűrinek. A kiemelkedő előadók értékes jutalomban részesülnek.

 

A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazon, még 35. életévüket be nem töltött szakemberek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői-, tervezői- és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.


A szimpózium neves szakemberekből és cégvezetőkből álló zsűrije által legjobbnak ítélt előadó részvételt és előadási lehetőséget kap az IWA 9th Eastern European Young Water Professionals konferenciájára, értékes elektronikus szakmai könyvek és tablet tulajdonosa lehet. A legjobb előadók csoportja pedig a Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. jóvoltából részt vehet egy négynapos külföldi szakmai úton, továbbá a kiemelkedő előadók kutatási eredményeiket a MaSzeSz kéthavonta megjelenő szakmai lapjában, a Hírcsatornában publikálhatják.
A fiatalokért elkötelezett MaSzeSz célja a juniorok támogatásán és bemutatkozási lehetőségük biztosításán túl egy olyan szakmai közösség megteremtése, ahol teret enged a fiatal mérnököknek a közös ötletelésre, tapasztalatcserére és igényeik megvitatására. A Szimpózium keretében megalakuló Junior Tagozat első ülésére szeretettel várunk minden olyan fiatal szakembert, aki tudása és a szakma iránti elhivatottsága révén kíván csatlakozni és aktívan részt venni a Tagozat munkájában.


A közösségi kapcsolatteremtés jegyében a rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a vízipar területén tevékenykedő szervezetek képviselőinek arra, hogy bemutatkozó előadásaikon keresztül megismerjék a fiatal, friss gondolkodású, innovatív ötletekkel rendelkező mérnököket, és az előadásokat követő kötetlenebb személyes beszélgetések alkalmával megismerkedjenek, tapasztalataikat megosszák a résztvevőkkel és a zsűri tagjaival.


Az előadói jelentkezési határidő: 2017. március 14.


Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) lehet.


Az idei évben az érdeklődők vízgazdálkodás iránti elköteleződését erősítendő, a Víz Világnapjához kapcsolva szervezzük meg az eseményt.


A szimpózium időpontja: 2017. március 22.


Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ’A’ épület földszinti konferenciaterme (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

 

Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetőségük van rá, értesítsék a lehetőségről kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.


A résztvevők itt regisztrálhatnak.

 

Bővebb információ:

http://maszesz.hu/aktivitasaink/esemenyeink

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., mint a legnagyobb hazai környezetvédelmi szolgáltató cég, szennyvízelvezetési és -tisztítási alapfeladatán túl küldetésének tekinti, hogy tevékenységével élen járjon a környezetbarát technológiák és fejlesztések meghonosításában, többek…