MASZESZ

  • 2017.03.22.

FELHÍVÁS - Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2017

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk és újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hatodszor a MaSzeSz Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot, mely a 2017. évtől az egy éve elhunyt Dr. Dulovics Dezső nevét viseli, ezzel állítva emléket a diákokért végzett fáradhatatlan oktatói munkásságának.

 

A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazon, még 35. életévüket be nem töltött szakemberek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői-, tervezői- és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

 

A verseny neves szakemberekből és cégvezetőkből álló zsűrije által legjobbnak ítélt előadó részvételt és előadási lehetőséget nyer az IWA 9th Eastern European Young Water Professionals konferenciájára. A kiemelkedő előadók kutatási eredményeiket a MaSzeSz kéthavonta megjelenő szakmai lapjában, a Hírcsatornában publikálhatják, illetve alkalmuk nyílik eredményeik bemutatására a MaSzeSz szakmai konferenciáján. Az esemény támogatói értékes különdíjakkal jutalmazzák az általuk legkiemelkedőbbnek tartott versenyzőket.

 

Az idei évben az érdeklődők vízgazdálkodás iránti elköteleződését erősítendő, a Víz Világnapjához kapcsolva szervezzük meg az eseményt.

 

A szimpózium időpontja: 2017. március 22.

 

Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem A épület földszinti konferenciaterme (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

 

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) lehet.

 

Az előadói jelentkezési határidő: 2017. március 5.

 

A rendezvény jó lehetőséget biztosít a vízipar területén tevékenykedő szervezetek képviselőinek arra, hogy megismerjék a fiatal, friss gondolkodású, innovatív ötletekkel rendelkező mérnököket bemutatkozó előadásaikon keresztül, esetleg egy kötetlenebb személyes beszélgetés alkalmával. Amennyiben Ön vagy Szervezete úgy ítéli meg, hogy a MaSzeSz azon kezdeményezése, hogy a vízgazdálkodásban tevékenykedő fiatal szakembereket felkarolja, szakmai teret biztosít nekik, hosszú távon segíti a vízipar fejlődését, kérjük, támogassa rendezvényünket!

 

Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetőségük van rá, értesítsék a lehetőségről kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A WILO az egész világon egyet jelent a kitűnő német hagyományok szerinti mérnöki munkával. Fűtési-, hűtési-, klíma-, vízellátási- és szennyvíz-elvezetési szivattyúi és szivattyúrendszerei egyaránt alkalmazhatóak kereskedelmi épületekben, kommunális létesítményekben, az…