MASZESZ

  • Balatonszárszó, 2019. november 11-12-13.

XIV. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia és 62. Magyar Spektrokémiai Vándorgyűlés

A KAT2019 és a 62. MSV konferenciákat azonos helyszínen és időpontban, önálló, de párhuzamosan lebonyolított rendezvényként kívánja megszervezni az MKE KATT.


Az utóbbi évek fejlődése azt mutatja, hogy a környezetvédelemben széles körben alkalmaznak olyan új méréstechnikákat, amelyek fejlődésének bemutatására a spektrokémiai szekciók előadásaiban számíthatunk, ugyanakkor a spektrokémikusok figyelme is jelentős mértékben fordul környezetünk állapota, valamint az élelmiszerek vizsgálata felé.


A 2011. és 2017. évi tapasztalatok alapján a szervezők ismét azt az alapelvet kívánják követni, hogy a két konferencia bármelyikének résztvevői – érdeklődésük szerint – mindkét rendezvény előadásait meghallgatják, és közös poszterszekciót látogathatnak meg.


A konferenciákról bővebb információk a rendezvények honlapján:
http://www.spektrokemia.mke.org.hu/ 
http://www.mke.org.hu/KAT2019/


A konferenciákra jelentkezni és előadást bejelenteni on-line lehet a következő linken: https://e-conf.com/KAT2019_62MSV/registration/


Előadás bejelentés és feltöltés 2019. szeptember 20.
Előadás elfogadás visszaigazolása 2019. október 2.


Korai regisztráció és fizetés 2019. október 24.
Lemondási határidő 2019. október 31.

A konferenciák szakmai kiállítással összekötött, érdeklődés, és bővebb információk:
https://www.mke.org.hu/KAT2019/index.php/kiallitas-es-tamogatas

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói