MASZESZ

VKDSZ és MaSzesz együttműködés a víziközmű ágazat támogatásának jegyében

A VKDSZ valamint a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség október 22-én együttműködési megállapodást írt alá.

 

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége számára a bér-, és foglalkoztatási kérdéseken túl kiemelten fontos a víziközmű szolgáltatást, végző munkavállalók társadalmi elismertsége is, valamint a munkaadói-, és a szakmai szervezetekkel történő kapcsolattartás, együttműködés. A MaSzeSz, az ágazat szakmai érdekképviseleti munkája mellett, az információ- és tudástranszfer típusú működésén és a Junior szakemberek támogatásán túl, aktív szerepvállalással fordul a víziközművekkel kapcsolatos társadalmi szemléletformálás témája felé.

 

A megállapodás célja egymás szakmai szerepvállalásának támogatása, a VKDSZ azon speciális szakmai igényével, hogy a munkavállalók érdekében javasolt elképzelései a MaSzeSz részéről visszaigazolást kapjanak akár megerősítve azt, akár kritikai észrevételekkel módosítva.

 

VKDSZ MASZESZ együttműködési megállapodás aláírás

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói