MASZESZ

VISSZA AZ ALAPOKHOZ! - online webináriumok

Biztososan emlékszünk még a tanultakra? Néha, talán fel kellene frissíteni a tudásunkat? Vagy időközben változott a gyakorlat? Esetleg egy általános ismeretanyagra van szükség a víziközmű szolgáltatás szakterületéről?


A fenti kérdések megválaszolásában segít a MaSzeSz ONLINE KURZUS azzal, hogy visszanyúl az alapokhoz és feleleveníti ismereteinket, kicsit megfűszerezve napjaink aktualitásaival, újdonságaival.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) egy olyan, három részből álló on-line előadássorozatot indít ivóvíztisztítás, szennyvíztisztítás és csapadékgazdálkodás témakörében, mely technológiai tervezők, üzemeltetők, önkormányzati referensek és a menedzsment számára nyújt nélkülözhetetlen alapismereteket, illetve hazai példákon keresztül tapasztalatot, és újdonságokat oszt meg szakértő előadók segítségével.

 

Három online webinárium keretében, alkalmanként három-három előadó a szűkebb szakterület alapjaihoz nyúl vissza és ismerteti, illetve feleleveníti a fontosabb fogalmakat, mutat be konkrét megoldási lehetőségeket. A webinárium-sorozat elsődleges célja tehát a tudásmegosztás, az ismeretek felfrissítése és tapasztalatok ismertetése, melyek révén hatékonyabb tervezés, üzemeltetés és menedzsment valósulhat meg.

 

Az online webináriumok a részvételi díj ellenében a rendezvényt követően is megtekinthetők.

 

További bőveb binformáció: www.maszesz.hu/esemenyeink/vissza-az-alapokhoz

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói