MASZESZ

Új helyszínen a MaSzeSz országos konferenciája

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség évente megrendezésre kerülő országos konferenciáját a BWS 2019 rendezvényre tekintettel, az őszi időszakban rendezi meg a Világtalálkozóval összhangban.


A MaSzeSz a folyamatos megújulás mentén évről-évre arra törekszik, hogy legjelentősebb éves eseményét a mindenkori szakmai törekvések és az aktuális szakmapolitikai, szakma közéleti kérdések megtárgyalása mentén friss, izgalmas formában szervezze. A korábban egy évtizede Lajosmizsén megrendezésre kerülő országos konferenciájának koncepcióját újra gondolva idén már Budapestre szervezzük azt. A korábbi évek sikereire és a központi helyen lévő helyszínre alapozva idén még nagyobb számú szakmai résztvevőt várunk konferenciánkra és nagy örömünkre szolgál, hogy újra szakmai párbeszédre hívhatjuk az ágazat szereplőit, melyet követően együtt gondolkodásunk eredményeit aktív szerepvállalással képviselhetjük a döntéshozók felé, és közösen adhatunk választ a települési vízgazdálkodást érintő aktuális és jövőbeni kérdésekre.


A Budapesti Víz Világtalálkozó aktualitására, a kiemelkedő előadói kör és várhatóan jelentős résztvevői létszámra tekintettel idén először Budapesti helyszínen rendezzük meg kétnapos rendezvényünk, melynek célja, hogy az ágazati résztvevőkkel és az érintettekkel folytatott aktív és felelős szakmai és társadalmi párbeszéd eredményeképpen, tekintsünk rá a hazai települési vízgazdálkodás jelenére és keressünk megoldást a jövőbeli kihívásokra.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói