MASZESZ

Támogatói felhívás 2018

Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2018. évi szakmai rendezvényeivel kapcsolatban, olyan támogatói csomagokat ajánlunk figyelmébe, amelyekkel célunk, hogy kölcsönösen előnyös formában valósuljon meg az Önök szervezetének társadalmi szerepvállalása és a MaSzeSz működési költségeinek biztosítása.

 

A MaSzeSz működése az eddigi magas színvonalú szakmaiság megtartásával, elérte azt a kívánt aktivitást, amivel már látványos és jól érzékelhető szervezetünk karaktere és szerepvállalása. 2017. évben több mint 10 tematikus rendezvényen, mintegy 400 szakember vett részt, melyek során 100 előadásnál is több hangzott el ágazatunk legaktuálisabb kérdéseinek megtárgyalása során. Rendezvényeink mellett, Országos Konferenciánk innovatív, előremutató szemlélete is jó képet ad a MaSzeSz által képviselt problémafeltáró, proaktív és gyakorlatias látásmódról. E mellett a juniorok és az innováció támogatása, a hazai és nemzetközi együttműködések hasznosítása, valamint a fogyasztói víz-érték kommunikáció erősítése is tevékenységünk fókuszában áll. Úgy véljük, mindez a szemlélet, aktivitás és elismertség együttesen nyújtanak kiváló lehetőséget szervezetünk támogatására.


Újdonság, hogy éves támogatóink részére a támogatói kiemelésen túl, a támogatás jelentős részével egyenértékű megjelenési lehetőséget (előadás, kiállítás, szóróanyag) is biztosítunk, a MaSzeSz 2018. évi rendezvényein, valamint a MaSzeSz szakmai folyóirata, a Hírcsatorna hirdetési felületein.


Amennyiben az általunk 2018. évre felvállalt szakmai témák és a MaSzeSz 2018. évi támogatói ajánlata felkeltették érdeklődését, tekintse meg a MaSzeSz támogatói csomagjait (letölthető a linkre kattintva, vagy a Kapcsolódó tartalmak résznél, az oldal alján), és megjelenésével járuljon hozzá non-profit szervezetünk működéséhez!

 

További kérdés esetén kérjük, keresse Titkárságunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36 1 784 5108-es telefonszámon.


A települési vízgazdálkodás témakörében végzett munkánk támogatási szándékát előre megköszönve, tisztelettel várjuk szakmai rendezvényeinken!

 

 Támogatói csomagok 2018

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói