MASZESZ

Renexpo – Belgrád

Április 24-25-én kerül megrendezésre Belgrádban a megújuló energiák, az energiahatékonyság, valamint a hulladék- és a vízgazdálkodás nemzetközi szakvására, a Renexpo.

 

Az immár hatodik éve szervezett szakmai seregszemlén több mint 100 kiállító mutatja be jövőbemutató innovatív megoldásait. A kiállítással párhuzamosan szakmai konferenciák segítik a témában történő további elmélyülést. Kovács Károly, a MaSzeSz elnöke előadással részt vesz a Víziközmű Workshop-on, ahol a hazai uniós pályázati tapasztalatok ismertetésén keresztül mutatja be a magyar és az európai víziközmű beruházási ismereteket. 

 

További információt a rendezvény honlapján talál: http://renexpo-belgrade.com/en/home-en/, a B2B egyeztetések jelentkezési felülete itt érhető el: http://renexpo-energy-waste-water-2019.talkb2b.net/

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói