MASZESZ

Pályázati program a hazai vízipar külpiaci tevékenységének előmozdítására

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati program elindításáról szóló 1342/2017 (VI. 9.) sz. Kormányhatározattal összhangban a hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati program felhívását és dokumentációját közzétette.


A program célja, hogy pályázati felhívás útján vissza nem térítendő támogatást biztosítson a hazai vízipar külpiaci tevékenységének elősegítéséhez. A pályázat keretében lehetőség nyílik külföldi vízügyi szakértők, szakemberek magyarországi képzésére, szakkiállításokon, rendezvényeken történő részvétel költségeinek társfinanszírozására, vízgazdálkodási témájú tananyagok és könyvek összeállítására, illetve idegen nyelvekre fordítására. Emellett nagyobb infrastrukturális beruházásokat megalapozó megvalósítási tanulmányokra, valamint pilot projektekre is igényelhető forrás.

A pályázati program jelenlegi felhívása keretében 90 millió forint áll rendelkezésre. A pályázat benyújtására magyarországi székhellyel és jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságok, állami vízügyi igazgatási szervek, valamint vízipari érdekképviseleti tevékenységet folytató egyesületek jogosultak.

 

A pályázati felhívás és szabályzat, valamint a benyújtandó mellékleteket tartalmazó teljes pályázati dokumentáció ITT érhető el.

A pályázatokat 2017. október 13-ig lehet benyújtani; a nyertes pályázók pedig a projekttel összefüggő költségeik legfeljebb 80%-ának megfelelő összegű támogatásban részesülhetnek.

További tájékoztatás:

Külgazdasági és Külügyminisztérium Vízdiplomáciáért és Kötött Segélyhitelekért Felelős Főosztálya

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói