MASZESZ

MTA VCSA és MaSzesz együttműködés a tudásmegosztás jegyében

Magyar Tudományos Akadémia Vízellátási és Csatornázási Albizottsága valamint a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség a több évre visszatekintő tudományos együttműködésre alapozva május 28-án együttműködési megállapodást írt alá.

 

Magyar Tudományos Akadémia Vízgazdálkodástudományi Bizottság keretében működő Vízellátási és Csatornázási Albizottság célja a hazai és nemzetközi víziközművekkel kapcsolatos újabb kutatási és egyéb fejlesztési eredmények, technológiák és vizsgálati módszerek megismertetése. Tagjai a elsődlegesen a szakterület tudományos minősítésű képviselői mellett (PhD, CSc, DSc) az üzemeltetés, tervezés, oktatás, szakigazgatás képviselői annak érdekében, hogy a legfrissebb ismeret anyag minél előbb tudatosuljon és beépüljön a hazai gyakorlatba.

 

A megállapodás célja a hazai tudásfejlesztés, a tapasztalatok megosztása a települési vízgazdálkodás területén.

 

IMG 8158k

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói