MASZESZ

Mikroszennyezők a vízben - okok, kritériumok és megoldások Szakmai Nap

A mikroszennyező anyagok jelenléte a vízi környezetben kihívást jelent a tudományos közösség, a vízi infrastruktúrák tervezői és üzemeltetői valamint az agrárium számára is.

 

A 2019. április 17-én megrendezésre kerülő „Mikroszennyezők a vízben – okok, kritériumok és megoldások” című MaSzeSz szakmai nap célja, hogy a vízi környezetben - beleértve a szennyvizet, a felszíni és felszín alatti vizeket, az ivóvizet, valamint a mezőgazdaságot is – lévő mikroszennyezőkkel, azok hatásaival, a jogi szabályozási eszköztárral kapcsolatos feladatokat, és a megoldási lehetőségeket vitassa meg a téma elismert szakembereinek közreműködésével.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Mikroszennyezők a vízben – okok, kritériumok és megoldások Szakmai Napra.

 

Az esemény időpontja: április 17.

 

Jelentkezési határidő: április 10.

 

Részletes program, és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk: ITT

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói