MASZESZ

Tapasztalatok és kihívások a membránnal történő víztisztításban Szakmai Nap

Az elmúlt évtizedekben az ivó- ipari víz és szennyvíztisztításban fokozatosan növekedett a membrántechnológiai alkalmazások száma. Miközben a világ számos országában a membrántechnológia meghatározó szerepet kapott, hazánkban az elterjedés sebessége valamivel kisebb volt. A membránalkalmazások létesítésének ára folyamatosan és jelentős mértékben csökkent, eközben a technológiai tulajdonságaik (szennyezőanyag eltávolítás hatékonysága, energiafelhasználás) egyre kedvezőbb.

  

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2019. február 26-i Tapasztalatok és kihívások a membránnal történő víztisztításban Szakmai Napra, melyen előadóként az érintett hazai vízipari cégek, az üzemeltető szervezetek illetve a tudományos élet képviselői mutatják be a szakterületen szerzett ismereteiket, tapasztalataikat.

 

Az esemény időpontja: február 26.

 

Részletes program, és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk: ITT

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói