MASZESZ

MaSzeSz részvétel az IFAT 2018 nemzetközi szakkiállításon

Jövő héten, május 14-18-a között kerül megrendezésre Münchenben az egyik legjelentősebb nemzetközi környezetvédelmi seregszemle, az IFAT 2018 nemzetközi szakkiállítás. Hazai és nemzetközi együttműködése mentén a MaSzeSz is aktívan részt vesz ezen a rangos szakmai eseményen, az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) által szervezett konferencián, fórumokon, szakmai egyeztetéseken, valamint a Magyar Vízipari Klaszter együttműködő partnereként, a hazai vízipart bemutató kiállítási területen is (B2 pavilon 311-es stand).

 

Kovács Károly, mint Szövetségünk elnöke - Szolidaritás a vízszolgáltatásokban, gazdasági racionalitások, társadalmi szerepvállalások címmel előadást tart az EWA, a Japán Szennyvíztechnikai Szövetség (JSWA) és az USA Víz- és Környezetvédelmi Szövetsége (WEF) által szervezett háromnapos konferencián (LINK). A rendezvény ökológiai, gazdasági, vízipari és tudományos, szakmai szempontból egyaránt vizsgálja a vízügyi szektor jövőjét, ellenállóképességét.

 

Az IFAT-on kiállítóként résztvevő magyar cégekről az alábbi linken tájékozódhat: LINK, az egyhetes kiállítást kísérő további szakmai rendezvényekről pedig ITT olvashat.

 

Érdeklődőnek a Magyar Vízipari Klaszter standján díjmentes IFAT belépőket biztosítunk, további információ: +36 30 426 7624

 

Büszkék vagyunk rá, hogy hazai és nemzetközi együttműködéseink keretében, azokat összekapcsolva, összehangolva részt vehetünk az idei IFAT szakkiállításon, és meglévő szövetségi-szakmai kapcsolatainkat tovább erősítve, aktív szerepvállalással új partnerségi, együttműködési lehetőségeket kereshetünk.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói