MASZESZ

MaSzeSz részvétel a Cseh-Magyar Vízipari Innovációs és Cleantech Napon

Az első Cseh-Magyar Vízipari Innovációs és Cleantech Nap a Prágai Magyar Nagykövetség és a Cseh Környezetvédelmi Minisztérium szervezésében került megrendezésre Prágában, 2018. november 29-én.  


A vízügyi vállalkozások és intézmények kapcsolatépítését célzó rendezvényen Szövetségünket Dr. Bakos Vince, és Dr. Melicz Zoltán, a MaSzeSz elnökségének két tagja képviselte.
A magyar és cseh vízipari vállalkozások, kormányzati és felsőoktatási intézmények részvételével zajló rendezvényt Petr Kalaš úr, a Cseh Környezetvédelmi Minisztériumi főtanácsadó nyitotta meg. A főtanácsos a csehországi jellegzetességeket, és az esetleges magyarországi párhuzamokat ismertette, valamint az ezekből adódó kooperáció lehetőségeinek kiaknázására bíztatott. A magyar vízipar jelenlegi helyzetét és a kihívásait bemutató előadást a MaSzeSz képviselői tartották, melyet követően a résztvevők az együttműködés konkrét lehetőségeit beszélték át.

 

 Praga

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói