MASZESZ

MaSzeSz-KSZGYSZ Szennyvíziszap Konferencia

A szennyvíztisztítók üzemeltetőinek mennyiségi, technológiai és finanszírozási szempontból is egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük a tisztított víz előállítása során és következtében képződő szennyvíziszap kezelése és elhelyezése terén.


A technológiai fejlesztések majd azok üzemszerű alkalmazása jelentős többletköltséget okoz, amelyet nem lehet a szolgáltatási díjakban érvényesíteni. Az olcsó, a működési költségeket mérséklő, esetleg még bevételt is generáló technológiák iránt mutatkozó erőteljes igény alapján a MaSzeSz és a KSZGYSZ közösen biztosít fórumot az alkalmazható technológiák megismerésére, bemutatására és összehasonlítására egy egynapos konferencia és kiállítás keretében.


Előadóink tájékoztatást adnak a mezőgazdasági felhasználás engedélyezési feltételeiről (talajerő-pótlás, injektálás, szennyvíz, szennyvíziszap, szennyvíziszap-komposzt), a felhasználás gyakorlati tapasztalatairól, rekultivációs célú alkalmazásokról, valamint az ez évtől megújított „Szennyvíziszap Stratégiáról”.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ezúton tisztelettel meghívja Önt a Gazdaságos és környezetkímélő szennyvíziszap-kezelés – innovatív technikai megoldások Konferenciára.


A konferencia időpontja: november 13.


Jelentkezési határidő: november 7.

A jelentkezési lap és a részvétellel kapcsolatos további információk: IDE kattintva érhetőek el >>

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói