MASZESZ

Jelentkezési felhívás - BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék szakmérnöki képzés

A BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszéken 2019. februárjában Vízellátás-Csatornázás Szakirányú Továbbképzési Szak indul.

 

A Tanszéken folyó szakmérnöki képzés hivatalos megnevezése: Vízellátás-Csatornázás Szakirányú Továbbképzési Szak

Jelentkezési határidő: 2019. január 28.


Jelentkezni a következő linken történő regisztráció után, az ott található űrlap kitöltésével, és az alapképzettséget igazoló oklevél másolatának feltöltésével lehet:
https://www.kth.bme.hu/urlap


Tekintettel arra, hogy a webes jelentkezést először próbáljuk ki, a biztonság kedvéért kérjük, hogy jelentkezési szándékukat egy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levéllel is erősítsék meg. Az e-mailhez mellékeljék, a kitöltött, és aláírt jelentkezési lapot (letölthető az oldal alján, kapcsolódó tartalmak rész), valamint az alapdiploma scan-jét.

Ha a WEB-es jelentkezéssel bármilyen probléma adódik, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérik azt jelezni.

 

Minimális létszám 20 fő.


A kurzus félévenkénti tandíja 300.000,- Ft.


A jelentkezőket csak alap (BSc), vagy mester (MSc) szintű mérnöki végzettséggel tudják fogadni!


Információ: Darabos Péter c.egyetemi docens E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://vkkt.bme.hu/Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói