MASZESZ

Ipari víztisztítás, technológiai víz-szolgáltatás Szakmai Nap

A MaSzeSz az elmúlt időszakban próbálta bemutatni, hogy az ivóvizünket hogyan termeljük meg, hogyan tesszük alkalmassá arra, hogy fogyasztható legyen. Bemutattunk technológiákat, hogy a keletkezett szennyvizeket - mind ipari, mind kommunális - hogyan lehet, kell tisztítani. Tettük ezt mindazért, hogy az unokáinknak is egy élhető bolygót hagyjunk örökségül.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Ipari víztisztítás, technológiai víz-szolgáltatás címmel szakmai napot hirdet meg a témában érdekelt üzemeltetők, tervezők, oktatók és hatósági szakemberek számára.


A következő szakmai napunkon a vizet egy más felhasználási módban láttatjuk. Hogyan vesz részt az iparban, hogyan lesz értékteremtő, hogyan épül be egy-egy termékbe, hogyan támogatja egy-egy termék előállítását. Bízunk benne, hogy mind üzemeltetői, mind tervezői és termékbeszállítói oldalról új szemléletet és inspirációt meríthetnek a résztvevők a legjelentősebb haza ipari vízfelhasználók előadásaiból.


A szakmai napon előadást tart: MOL Petrolkémia Zrt., Coca-Cola HBC Mo. Kft., Borsodi Sörgyár Zrt., Ózdi Energiaszolgáltató és Kereskedelmi Kft., ÉRV ZRt, DRV Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt.

 

Időpont: 2018. február 22.

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház

 

Részletes program, és jelentkezés, valamint további információ ITT érhető el.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói