MASZESZ

Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben szakmai nap

Hogyan találhat egy jó "ötlet" jó "menedzserre" olyan együttműködésben, ami az ötletgazdának és a menedzsernek is kedvező és méltányos, valamint a felhasználó is értékes termékhez jut. A víz szektorban egyre nagyobb szükség van jó ötletekre, és azok sikeres és hatékony megvalósítására, valamint arra, hogy a vízipar ezeken keresztül felemelkedhessen és a gazdaság fenntartható hajtóerejeként működjön.


A szakmai nap keretében amellett, hogy technológiai fejlesztések bemutatását tervezzük az ivóvízkezelés, szennyvíztisztítás és ipari szennyvíz kezelés területén (pl. eleveniszapos rendszer, bioszűrők, membránok, gépészeti, vegyipari és biotechnológiai fejlesztések), kiemelt cél az is, hogy az innováció sikeres megvalósításáról is szó essen, azaz arról, hogyan juthatunk el az ötlettől a megvalósításig.


Szakmai napunkon lehetőség nyílik a tapasztalt kihívások és jó megoldási gyakorlatok bemutatására, valamint teret szeretnénk adni potenciális együttműködő partnerek egymásra találására.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt az Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben szakmai napra, melyen tervezők, gyártók, üzemeltetők, elméleti szakemberek adják tapasztalataikat erről a témáról

 

A szakmai nap időpontja: november 7. (szerda)

 

További részletek és jelentkezés: ITT

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói