MASZESZ

Ingyenes vízipari megjelenési lehetőség az Országos Konferencián

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2018. május 28-29-én tartja a „Élet az EU finanszírozást követő időszakban” témakörében szervez országos konferenciáját Lajosmizsén. 

 

Idén első alkalommal ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk vízipari tagszervezeteink számára a konferencia kiállítói részén, illetve a konferenciacsomagban, melynek részleteiről tájékozódhat a csatolt dokumentumokból, vagy érdeklődhet a MaSzeSz Titkárságán.

 

A 2014-2020 EU tervezési ciklus vége felé közeledve, az elmúlt periódusok vízügyi fejlesztési eredményei, sikerei és tapasztalatai mentén fontos, hogy megvizsgáljuk azokat a várható trendeket, melyek meghatározzák az ágazat jövőbeli lehetőségeit.


Ezt a vizsgálatot – nemzetközi mintára, megújult formában – egy olyan szakmai párbeszéden alapuló előadói fórum és pódiumbeszélgetés sorozaton keresztül kívánjuk idén megvalósítani, melynek során az ágazat kiemelkedő szakembereinek és döntéshozóinak gondolatindító felvetései, valamint közös panelbeszélgetései alkalmával az ágazat különböző érdekcsoportjainak együttgondolkodását igyekszünk elősegíteni. Célunk annak az ágazati együttműködésnek a megalapozása, mely a gyakorlatban hasznosuló megoldásokhoz vezethet a települési vízgazdálkodás területén az EU finanszírozást követő időszakban.


A téma újszerű, izgalmas és friss szakmai megközelítésével Szövetségünk országos konferenciája egyaránt szól a szolgáltatóknak, a vízipar képviselőinek, a lakossági és ipari vízfelhasználóknak, az oktatási és tudományos intézményeknek, valamint az önkormányzati szakembereinek, hiszen mindannyiunkat érintenek azok a stratégiai irányok és technológiai megoldások, melyek alapját a nemzetközi direktívák, fenntartható fejlődési célok, fejlesztési források és hazai szabályozók adják.


Az idei konferencia főbb témái:
- Globális célok – Magyar szerepvállalás
- A jelenlegi fejlesztés-finanszírozási ciklus aktuális kihívásai
- Lesz-e jövője a víziparnak 2020 után? - Ha igen, miért, kivel, miből, mennyiért?


A MaSzeSz Országos Konferenciája a szakmai kereteken túl kiváló lehetőséget biztosít a konferencia résztvevői számára, hogy kötetlen formában tapasztalatot és információt cseréljenek, ezzel is erősítve a települési vízgazdálkodásért felelős szervezetek és szakemberek együttműködését.


Kérem, tekintse meg az alábbiakban a konferencia támogatói ajánlatainkat. Amennyiben további információra vana szüksége, kérem, forduljon Titkárságunk felé bizalommal.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség nevében az ágazatért való elkötelezettségét előre is köszönöm, és tisztelettel várjuk Önt és munkatársai Országos Konferenciánkon!

 

Találkozzunk Lajosmizsén!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói