MASZESZ

Gyűjtőhálózatok modellezésével és monitoringjával kapcsolatos DHI oktatás

2018-ban két-két tanfolyam is indul a DHI Hungary Kft. szervezésében, mely szervesen kapcsolódik a települési gyűjtőhálózatok modellezéséhez és monitoringozásához.

 

Az első oktatásunk címe Gyűjtőhálózatok monitoringja. Ennek az egynapos oktatás során az előadások kitérnek a csatornahálózatok és ivóvízhálózatok specifikus elméleti és gyakorlati monitoring kérdéseire, valamint az adatfeldolgozás és adatkezelés problémáira is. Mindezek mellett lehetőséget biztosít a gyakorló mérnökök és az üzemeltetésében dolgozók számára a monitoring területén szerzett tapasztalat- és eszmecserére külföldi és hazai tapasztalatok alapján.


Időpontok: 2018. március. 1. és október 24.


Helyszín: Budapest

 

Másik oktatásunk MIKE URBAN Gyűjtőhálózatok címmel indul, ahol a két napos kurzus során betekintést kaphatnak a gyűjtőhálózatok (egyesített és elválasztott rendszerek) hidraulikai modellezésébe és a hozzá kapcsolódó adatmenedzsmentbe. A tanfolyam során a résztvevők elsajátíthatják, hogyan hozhatók létre a hálózatot leíró modellek, milyen elemzések készíthetők, és hogyan jeleníthetők meg professzionálisan a különböző futtatások eredményei (hossz-szelvények, vízhozamok, sebességértékek, stb).


Időpontok: 2018. április. 10-11. és október 10-11.


Helyszín: Budapest

 

Jelentkezés legkésőbb 7 nappal az oktatás kezdete előtt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 1 789 1645 telefonszámon lehetséges.


Megfelelő létszám esetén igény szerint, az oktatás dátumát és helyszínét rugalmasan kezelik.


További információk oktatásainkról a www.dhi.hu weboldalon keresztül érhető el.

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói