MASZESZ

Felhívás - Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2018.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hetedszer a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 22-én.

 

A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.


Hogy az esemény mindinkább híd lehessen a tudomány és a gyakorlat között, idén szeretnénk a beérkező előadásokat tudományos és gyakorlati szekciók szerint csoportokba válogatni, ennek megfelelően ezúton is bátorítjuk az üzemeltető és tervező kollégák jelentkezését, örülünk, ha minél többen vállalják korszerű gyakorlati megoldásaik bemutatását.


A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk, így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége a májusban Zágrábban megrendezésre kerülő 10th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.


A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazoknak a 35. életévüket még be nem töltött szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

 

A szimpózium időpontja: 2018. március 22.


Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 

Jelentkezés és további információk a következő linken:
 
http://maszesz.hu/tevekenysegeink/esemenyeink/dr-dulovics-dezso-junior-szimpozium-2018

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az OMS Környezetvédelmi Kft. 2010-ben vált ki az OMS Hungaria Kft-ből, mely 1990 óta van jelen Magyarországon. A cég tulajdonosai az üzemeltetési és a kivitelezési tevékenység szétválasztása érdekében kezdeményezték az…