MASZESZ

Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2018.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hetedszer a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 22-én.

 

A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.


A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk, így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége a májusban Zágrábban megrendezésre kerülő 10th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.

 

A szimpózium időpontja: 2018. március 22.


Helyszíne: BME A épület földszinti konferenciaterem (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

 

Minden kedves érdeklődőt, diákot és szakembert szeretettel várunk. A Junior Szimpóziumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Jelentkezés, részletes program, és további információk a következő linken:

http://maszesz.hu/tevekenysegeink/esemenyeink/dr-dulovics-dezso-junior-szimpozium-2018

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói