MASZESZ

  • Budapest, 2020. március 5-7.

Dulovics Junior Szimpózium és Osztrák-magyar nemzetközi workshop 2020.

2020. márciusában két rendezvény kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség szervezésében a fiatal vizes szakemberek számára.

 

Dulovics Junior Szimpózium – 2020. márc. 5.
A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Dulovics Junior Szimpózium 2020. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak. (Résztvevőként a szenior korosztályt is szeretettel várjuk!)


A szimpózium időpontja: 2020. március 5. csütörtök


Helyszín: MagNet Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

 

Előadói, és résztvevői jelentkezés, illetve további információk: ITT

 

 

 

Osztrák-magyar nemzetközi junior workshop – 2020. márc. 6-7.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és az IWA Austria YWPs a Dulovics Junior Szimpózium kísérő rendezvényeként közös szervezésben másfél napos osztrák-magyar nemzetközi junior workshopot hirdet 2020. március 6-7. napokra. Az interaktív képzési nap a 35 évesnél nem idősebb kollégák számára lehetőséget nyit előadói és kommunikációs készségeik és ismereteik fejlesztésére inspiráló, max. 30 fős osztrák-magyar csoportban, nemzetközi környezetben.


A workshop időpontja: 2020. március 6-7. (péntek reggeltől szombat ebédidőig)


Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.


Jelentkezési határidő: 2020. február 21.

 

A helyek száma korlátozott, max. 12-15 fő magyar résztvevőt tudunk fogadni, a regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Túljelentkezés esetén várólistát hozunk létre.

 

További bővebb információ, és jelentkezés: ITT

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói