MASZESZ

Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2019.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár kilencedszer a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 06-án. 


A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.

 

A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk (üzemeltetői megoldások, kutatás-fejlesztési tudományos munkák, innovációs díj, különdíj), így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége az októberben Prágában megrendezésre kerülő 11th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.

 

A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazoknak a 35. évesnél még nem idősebb szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

 

Előadói és résztvevői jelentkezés, illetve további információ: IDE kattintva 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói