MASZESZ

Átlátható tájékoztatás - MaSzeSz média megjelenések

Nemrég a magyar sajtóban több hír megjelent az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) korábbi években készült jelentéséről, amely szerint hazánkban nem biztonságos csapvizet fogyasztani.

 

Kovács Károly, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség elnöke az ATV Start c. reggeli műsorában beszélt arról, hogy a szakma értetlenül áll a valótlanságokat tartalmazó híresztelések előtt, hiszen a Magyarországon szolgáltatott ivóvíz kiváló minőségű és egészséges. 

Az interjú ITT tekinthető meg.

 

A vízellátó- és a csatornarendszert magába foglaló víziközmű hálózat állapotáról, a rekonstrukciós igényekről, a korszerűsítés költségeiről, a rendszerek működéséről, működtetéséről, a vízhálózatok minőségéről, a vízveszteség mértékéről és a rendszerek pótlásának jövőbeni feladatairól az Infó Rádió 2017. július 19-ei adásában hangzott el interjú Kovács Károllyal.

Az interjú ITT hallgatható meg.

 

Kiemelten fontos számunkra, hogy a víz, a települési vízgazdálkodás, és az ehhez kapcsolódó valamennyi termék és szolgáltatás társadalmi elismertsége és értéke kerüljön az őt megillető helyre. Arra törekszünk, hogy megfelelő társadalmi elismertségre és a szükséges erőforrásokra támaszkodva tudjunk eleget tenni szakmai elhivatottságunknak a társadalommal és a vízi környezettel szembeni kötelezettségeinknek, és ezen feladatokban fontos partnerünk a média.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói