MASZESZ

A MaSzeSz Elnökének rendkívüli tájékoztatója

Tisztelt Tagjaink!
A helyzet, melyben jelenleg élünk, rendkívüli. A rendkívüli helyzet rendkívüli hozzáállást, magatartást kíván, melyben központi szerepet játszik az együttműködés, az elfogadás, a kölcsönös segítségnyújtás és az alkalmazkodás. Úgy kell viselkednünk, ahogyan a víz teszi. Mederben maradva, a gátak szabta kereteket betartva, a kijelölt irányba menve. Mert az áradások, árvizek negatív hatását környezetünk és az abban élők egyaránt megérzik.


A vírus is, mint a víz, nem ismer határokat. A „Víz összeköt” pozitív üzenetet jelent, adjunk a járvány elleni védekezésnek is megerősítő tartalmat! Legyen ez az egymásra figyelés, az önzetlenség, a szabálykövetés, a partnerség! Családunk, barátaink, szeretteink egészségének védelme most a legfontosabb, ez nem más, mint a megelőzés!


Az egyéni érdekeken túllépve, emberközpontúan és fegyelmezett elszántsággal működve, a megelőzésre fókuszálva irodánk 2020. március 16-tól személyes ügyintézésre zárva tart.
Szakmai megbeszéléseinket, egyeztetéseinket a digitális platformok alkalmazásával tartjuk meg.


Szakmai napjain nem maradnak el, csak későbbre tolódnak, addig is nagyobb hangsúlyt fektetünk az online kommunikációra, hiszen a szakmai élet nem áll meg. Sűrűbben küldjük hírlevelünket, többet posztol ifjúsági tagozatunk, a Jurta a facebook oldalára, fennakadás nélkül jelenik meg szakmai lapunk, a Hírcsatorna (online kiadás természetesen), melynek tervezzük egy vízipari különszám kiadását is.


Bízom benne, hogy hamarosan újra személyesen is találkozhatunk és elmondhatjuk, hogy nem a vírus, hanem a víz az úr!


Jó egészséget kívánva,
Tisztelettel,


Kovács Károly
elnök

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói