MASZESZ

A hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati program 2018. évi felhívása

A hazai vízipar külpiaci tevékenységének támogatása érdekében a Külgazdasági és Külügyminisztérium a mai napon közzétette 2018. évi pályázati felhívását, amelynek keretében összesen 270 millió forint összegben nyílik lehetőség a hazai vízipari szereplők által benyújtott pályázatok támogatására.

 

A pályázatokat 2018. március 5-ig lehet benyújtani.

 

Joó István vízdiplomáciáért, vízipari exportért és a Duna Régió Stratégiáért felelős miniszteri biztos tájékoztatása szerint - a 2017-ben meghirdetett első pályázati felhívás tapasztalatai alapján - az idei felhívás kis mértékben módosításra került, amelyek közül az egyik legfontosabb fejlemény, hogy a jogosultak köre kibővült a hazai felsőoktatási intézményekkel. További változás, hogy egyes támogatható tevékenységi körök összevonásra kerültek az igényelhető támogatási összegek megemelése és a támogatási intenzitás egyidejű csökkentése mellett (80%-ról 70%-ra). A miniszteri biztos továbbá kiemelte, hogy a 2017. évi felhívás kapcsán tapasztalt több mint hatszoros túljelentkezést figyelembe véve a 2018-as felhívás keretében egy cég vagy szervezet részéről kizárólag egy pályázat benyújtására van mód. A nyertes projektek megvalósítására a 2018. március 5. és 2019. március 31. közötti időszakban lesz lehetőség.

A pályázati dokumentáció, illetve a kiírással kapcsolatos részletes tájékoztatás a Külgazdasági és Külügyminisztérium honlapján érhető el: ITT

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói