MASZESZ

4. ASEM Water konferencia

Idén ősszel megrendezésre kerül a 4. ASEM Water konferencia (nov. 26-27.), mely a fenntartható települési vízgazdálkodás témájában az egyik legjelentősebb nemzetközi esemény. Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a MaSzeSz az előző, 2018-ban Budapesten szervezett ASEM Water konferencia sikerére tekintettel az idei rendezvény társszervezőjeként aktívan részt vesz az előkészítésben, emellett szakmai előadóként is jelentős szerepet vállal plenáris üléseken.


A járványhelyzetre tekintettel a konferencia online platformon is követhető lesz, valamint virtuális 3D kiállítás keretében cégek számára díjmentes megjelenési lehetőségeket is biztosítanak.


A konferencia tájékoztató honlapján részletes információk olvashatók mind a konferenciáról, mind a kiállításról.


Kérjük tagszervezeteinket, hogy amennyiben bármelyik plenáris programra (részletek ITT) előadóként jelentkeznének, jelezzék a titkárságnak, készséggel segítünk a regisztrációban.


Emellett bátorítanánk tagszervezeteinket, hogy használják ki az online tér nyújtotta kiállítási lehetőséget, mely a maga nemében egyedülálló kezdeményezés a vizes konferenciák sorozatában (részletek ITT).

 

A jelentkezéseket, előadói igényeket 2020. szeptember 30-ig várják.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói