MASZESZ

2020. évi Vízipari Pályázati Program

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a hazai vízipar külpiaci tevékenységének előmozdítása céljából a hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati felhívást tett közzé.

 

A pályázati felhívás vissza nem térítendő támogatást biztosít a hazai vízipar külpiaci tevékenységének elősegítéséhez.
Az idei évben két kategóriában, a nagyobb infrastrukturális beruházásokat megalapozó megvalósíthatósági tanulmányok, valamint pilot projektek költségeinek társfinanszírozására igényelhető forrás, azonban figyelembe véve a járvány gazdaságra gyakorolt várható következményeit, a pályázók részére kedvezőbb feltételeket biztosít.

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. szeptember 1.

 

A pályázati felhívás és szabályzat letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész), valamint a benyújtandó mellékleteket is tartalmazó teljes pályázati dokumentáció a https://www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vizipari-palyazat2020 linken érhető el.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói