MASZESZ

2019. évi szakmai beszámoló

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2019. évi szakmai tevekénységét tekintve, ki kell emelni, hogy a tavalyi év nagyon gazdag volt MaSzeSz rendezvények tekintetében.

 

A hat szakmai nap mellett, megrendezésre került a Dulovics Dezső Junior Szimpózium, valamint a MaSzeSz VÍZÉRTÉK Országos Konferenciája, mely a Budapesti Víz Világtalálkozó (BWS) hivatalos utórendezvényeként Budapesten várta a résztvevőket. A Konferencia a vízválság megelőzésének hazai vonatkozásait vizsgálta, és több mint 100 fő ingyenes részvételét tette lehetővé, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az EXIM Bank társszervezői közreműködésének köszönhetően. Éves szinten, a rendezvényeken mintegy 550 szakember vett részt, és több mint 70 előadás hangzott el, melyek MaSzeSz honlapján is megtalálhatók.


A MaSzeSz a BWS 2019. Víz Világtalálkozó Vízipari Export Szakkiállításon is részt vett, illetve az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Action 2020 Víz Fóruma is a MaSzeSz szakmai vezetésével került lebonyolításra.

 

Bővebben információk a MaSzeSz 2019. évi szakmai munkájáról az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész) letölthető beszámolóban olvashatók.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói