MASZESZ

  • 2017. november 8-10.

Ágazati hírek: V. ÖKOINDUSTRIA 2017 Szakkiállítás

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 5. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást.

 

Az idei évben újra megrendezésre kerülő V. ÖKOINDUSTRIA 2017 Kiállítás Közép-és Kelet Európa jelentős környezetipari szakkiállítása színes szakmai tartalommal nemzetközi kapcsolatépítési lehetősségekkel. A három napos kiállítás kiváló alkalom az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások bemutatására, továbbá fórumot biztosít az információcserére, technológia transzferre, és szakmai együttműködésekre, hogy a kínálat és a kereslet találkozhasson.

 

A kiállítás fővédnöke Dr. Áder János Köztársasági Elnök.

 

A kiállításhoz kapcsolódó magas színvonalú szakmai konferenciák sora a környezetvédelem legtöbb témáját érinti, és mindig jelentős érdeklődésre tart számot. Az ÖKO-Kávézó hangulatos közösségi tér a cégbemutatkozások, szakmai témák megvitatására, üzletember megbeszélésekre. Berendezések kiállítóinak külön kedvezmény. Annak érdekében, hogy az ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításon kiállító cégek standja még látogatottabb legyen, új lehetőséget ajánlunk, kiállítóinknak tárgyaló partnereket szervezünk.

 

A kiállítók pályázhatnak ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJ-ra, amelynek átadására a kiállítás megnyitóján kerül sor.

 

Az idei évben letölthető mobilalkalmazással is készülünk kiállítóinknak és látogatóinknak egyaránt, melyben többek között megtalálható lesz az összes rendezvény, a kiállítók listája rövid tájékoztatóval és a legfrissebb információk, a kiállítás területén a tájékozódást pedig egy térképes kereső könnyíti majd.

 

A szakkiállítás időpontja: 2017. november 8-10.

Helyszín: Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

 

A kiállításról folyamatosan frissülő információkat talál az ÖKOINDUSTRIA 2017 honlapján.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az UTB név a 70-es évek végén Svájcban alakult UmweltTechnik Buchs cég elnevezésének rövidítéséből ered. Az UTB számos az EAWAG (a nagy tekintélyű svájci vízkutató intézet) kutatási eredményeire épülő eljárást…