MASZESZ

  • 2016. december 14.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2016. évi tisztújítása

Tisztelt MaSzeSz tag, tagszervezeti vezető!

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Elnöksége 2016. október 25-i ülésén megtárgyalta, és az Elnökség mandátumának lejártára tekintettel Tisztújító Közgyűlést hív össze ez év decemberében. A Tisztújító Közgyűlés tervezett időpontja 2016. december 14.

A MaSzeSz Alapszabálya rendelkezése értelmében az Elnökség háromtagú Jelölő Bizottságot állított, melynek tagságára Dr. Pap Mária, Dr. Buzás Kálmán és Holvay Benedek MaSzeSz rendes tagokat választotta. A jelölő Bizottság vezetésére Dr. Papp Máriát kérte fel.

 

A Jelölő Bizottság 2016. november 4-i ülésén áttekintette a MaSzeSz tisztújítására vonatkozó Alapszabályban foglalt rendelkezéseket, illetve a Választási Útmutató iránymutatásait, ami alapján előkészítette a jelöltállításhoz szükséges dokumentumokat, amelyeket csatoltan megküldünk az Ön részészére.

-   Választható tagok névjegyzéke

-   Jelölő lap (egyéni tagok, tagszervezetek: gazdasági társaságok és intézmények vezetői részére)

 

Jelölés minden MaSzeSz rendes tagra adható, gazdasági szervezetre, oktatási intézményre, szakhatóságra, önkormányzatra és egyéni tagokra egyaránt.

 

A kitöltött és aláírt jelölőlapot 2016. december 1-i határidőig küldje meg a Jelölőbizottság részére e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre levélben a Titkárság címére (1134 Budapest Váci út 23-27. MSZ 608) "JELÖLÉS" megjegyzéssel!

 

Amennyiben a jelöléssel és a választás folyamatával kapcsolatban kérdése van, kérem keressen bizalommal!

 

Bízom benne, hogy a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség választói joggal rendelkező rendes tagjaként jelöltállításával és választásával Ön is támogatja elképzelésünk és hozzájárul a 2016. évi tisztújítás sikeréhez!

 

Üdvözlettel:

Sinka Attila

Főtitkár

 

Az esemény időpontja:

2016. december 14..

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A TRENECON a COWI Magyarország jogutódjaként, közel 15 éves sikeres működés után jött létre. A stratégiai fókusz megváltozásával a tulajdonosi szerkezetben a dán COWI Csoport helyét a magyar menedzsment vette…