MASZESZ

Szöveges tartalmak

Szöveges tartalmak (19)

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség a kor követelményeinek megfelelő, elektronikus formában megjelenő szakmai lapját, a Hírcsatornát az ágazat 1000 szakembere kapja közvetlenül kézhez kéthavonta. Ennél talán még fontosabb, hogy – statisztikáink alapján – átlagosan mintegy 750 alkalommal megtekintésre is kerül minden lapszám.   A Hírcsatorna széles körben történő terjesztésével, így a Hírcsatorna több…
Tisztelt Partnerünk!   A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2018. évi szakmai rendezvényeivel kapcsolatban, olyan támogatói csomagokat ajánlunk figyelmébe, amelyekkel célunk, hogy kölcsönösen előnyös formában valósuljon meg az Önök szervezetének társadalmi szerepvállalása és a MaSzeSz működési költségeinek biztosítása.   A MaSzeSz működése az eddigi magas színvonalú szakmaiság megtartásával, elérte azt…
Hungarian Water Association (HWA) is a non-profit federation that has been providing active community for water professionals, opinion leaders, decision makers, water companies and individuals for more than twenty years. HWA means a professional source of knowledge, experience and activities for sustainable urban and basin related water solutions.
Aktív szervezetként valódi szakmai közösséget hívtunk életre, azokkal a szakemberekkel, szervezetekkel, intézményekkel, állam- és közigazgatási szervekkel tagságunk soraiban, melyek a gyakorlatban együttesen képesek megoldást találni a települési vízgazdálkodás aktuális és jövőbeli problémáira.
Izgalmas és eseménydús évet zárt a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség. A MaSzeSz megújulási folyamata során megfogalmazott stratégia mentén megvalósult tevékenységek és szakmai rendezvények tarkították a települési vízgazdálkodás ernyőszervezeteként működő szövetség életét.
A hazai vízügyi ágazat helyzete és az ágazatban dolgozó szakemberek elvárásainak, valamint a víz értékének és a mögötte álló szakmai munka presztízsének társadalmi elfogadtatása hívta életre a MaSzeSz újragondolását, mindezt azzal a céllal, hogy valódi szolgáltatást végző, független szakmai szervezetként nyújtson támogatást a települési vízgazdálkodás területén dolgozó szakemberek munkájához.
2016. október 26., szerda (Fővárosi Vízművek, Tisza terem)
Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség    
  1134 Budapest, Váci út 23-27. MSZ 608. Telefon: +36 1 784 5108 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Adószám: 18087798-2-41Nyilvántartási szám: 01-02-0007733Bankszámlaszám: 16200151-18537482 (MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.) Üzenet küldése
Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.  
1. oldal / 2

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. a nemzetközi DONAU CHEMIE-csoport tagja.A 170 éves múlttal rendelkező cégcsoport 3 ausztriai gyára minőségi vegyianyagok széles termékskáláját állítja elő magas színvonalon. Anyavállalta, a bécsi székhelyű…