MASZESZ

Tevékenységünk

Kitartó törekvéseink és elhivatott munkavégzésünk eredményeként Szövetségünk egy olyan független szakmai érdekképviseleti szervezet, mely ernyőszervezetként gyűjti közösségébe azokat a szakembereket, szervezeteket, intézményeket, állam- és közigazgatási szerveket, melyek a gyakorlatban együttesen képesek megoldást találni a települési vízgazdálkodás aktuális és jövőbeli problémáira.

 

Sok még az előttünk álló feladat, de az irány jónak bizonyult, amelyet tagjaink számának folyamatos növekedése, rendezvényeink látogatottsága és a gyakorlati szakemberek elismerő véleménye tükröz leginkább.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. Megkatározó tevékenységi köre a szerelvények értékesítése, fejlesztése és gyártása. Termékpalettáján megtalálható a vízellátás és szennyvízelvezetés szerelvényei legyen az karimás idom, tolózár, tűzcsap, különféle csőkötések…